Lelaki pantai timur tak bermasalah – Sarah

Lelaki pantai timur tak bermasalah – Sarah

On

KALAU ada yang pernah membuat pengakuan tak mahu bersuamikan lelaki-lelaki dari negeri Kelantan, pelakon cantik  ini mengakui,  dia tidak kisah kalau jodohnya dengan orang Kelantan atau Terengganu. “Tak wajar  menganggap lelaki dari Kelantan atau Terengganu tak menarik dibuat suami. Baik buruk perangai…

Shidi Data sedih beraya

Shidi Data sedih beraya

On

PENYANYI 90an, Shidi Data yang kembali popular melalui program Gegar Vaganza3 sebelum ini mengakui suasana raya tidak meriah dirasakan tanpa kedua-dua orang tuanya. “Nasihat saya, siapa yang masih ada orang tua, hargailah. Kalau raya tu baliklah ke kampung halaman. Luangkan masa dengan…

Isteri ‘Kajol’ tak kisah pun!

Isteri ‘Kajol’ tak kisah pun!

On

TENTU ada yang pelik kalau dikatakan penyanyi yang bersongkok berbaju biru ini  popular sebagai Kajol. Gara-gara suka menyanyikan lagu-lagu hindustan dari filem-filem lakonan Kajol dengan  suara wanita, akhirnya Zainal Shah kini makin terkenal sebagai Kajol Malaysia! Tak marah ke isteri atau keluarga…

Bila Ziana Zain dan Fauziah Latiff berduet!

Bila Ziana Zain dan Fauziah Latiff berduet!

On

NAK dengar gandingan suara dua penyanyi popular dan ibu tunggal hot Malaysia berduet? URTV sempat merakamkan gelagat mereka di Hotel Red Kuala Lumpur sewaktu sedang bersiap untuk cover Panca Indera hari ini (Ahad 9 Jun 2019). Pasti ramai tak sabar tunggu kedua…

Apa seronok raya di Limbang  

Apa seronok raya di Limbang  

On

NAK tahu apa seronok raya di Limbang Sarawak?  Jom layan video  Bob AF yang mengatakan, setiap tahun ada sebab selain balik nak beraya dengan keluarga di Limbang, pada malam raya dia akan pusing bandar tempat kelahirannya itu.

P. Ramlee Sabah tak peduli mulut orang

P. Ramlee Sabah tak peduli mulut orang

On

“BIARLAH apa orang nak kata. Saya akan terus menyanyikan lagu-lagu P. Ramlee,” demikian pengakuan lelaki iras seniman legenda Allahyarham Tan Sri P. Ramlee. Peminat setia P. Ramlee ini mampu bercakap dan menyanyi `iras’ seniman kesukaannya itu hingga  pernah memenangi pertandingan  lagu-lagu seniman…

Godaan perempuan apa kata NABIL AQIL?

Godaan perempuan apa kata NABIL AQIL?

On

DIA sedang mencipta nama dalam dunia lakonan setelah bergelar Hero Favourite dalam saingan juara Hero Remaja2017. Melihatkan penampilannya yang segak dengan ketinggian dan rupa paras yang kacak, pasti ada yang tertanya-tanya adakah kelibat ini sudah berpunya. Atau kah turut berdepan kesabaran bila…

Hajat bekas waiter USOP

Hajat bekas waiter USOP

On

“DULU saya bekas waiter kedai makan. Dah biasa dok buat kerja cuci pinggan mangkuk dan kemas kedai orang,” cerita anak muda dari utara ini. “Tapi la ni dah jadi artis. Sungguhpun lagu tu, saya teringin pulak nak bukak kedai makan sendiri bersama-sama kakak…

Syafiq tak sorok ibu

Syafiq tak sorok ibu

On

SYAFIQ FARHAIN, Abang Bomba dan penyanyi muda gilaan ramai menafikan tanggapan `sorok’ ibunya daripada sebarang publisiti. Syafiq menjawab kepada URTV mengenai pertanyaan orang mengapa tidak ada cerita atau fotografi Syafiq dengan ibunya yang juga bekas isteri pertama penyanyi Allahyarham Saleem (ayah Syafiq)…

Sufi Rashid dah ready nak nikah

Sufi Rashid dah ready nak nikah

On

SELEPAS sambutan Aidilfitri tahun ini di Singapura, juara Akademi Fantasia 2015,Sufi Rashid yang pulang ke Singapura beraya dengan kaum keluarga, bakal bergelar suami!. Pada waktu sekarang, beliau tengah sibuk dengan perancangan majlis pernikahan dan persandingan yang dijadualkan  beberapa bulan lagi! “Selain kaum…

error: Content is protected !!